ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ 2/6 ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (608, 230, 235)

Την Τρίτη 2 Ιουνίου από τις 6 το απόγευμα και για μιάμιση περίπου ώρα, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση κυρίως στα λεωφορεία της γραμμής 608 και δευτερευόντως στις γραμμές 230 και 235, στον άξονα της λεωφόρου Παπάγου, στην περιοχή του Ζωγράφου.
Το κάλεσμα έγινε από τη συνέλευση για δράσεις ενάντια στα χαράτσια Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου, Ζωγράφου και την ανοιχτή συνέλευση για ελεύθερες μετακινήσεις στα Μ.Μ.Μ. Τη δράση στήριξε η συνέλευση του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Χώρου Βίλα Ζωγράφου, άλλες συλλογικότητες από τα Ανατολικά καθώς και αλληλέγγυες και αλληλεγγυοι που πληροφορήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Συνολικά συμμετείχαν περίπου 35 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μπλοκαρίστηκαν όλα τα ακυρωτικά μηχανήματα στα λεωφορεία που επιβιβαστήκαμε, μοιράστηκαν προκηρύξεις που προπαγάνδιζαν την ελεύθερη πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ. και την ακύρωση του ελέγχου των επιβατών και ενημέρωναν το κοινό γύρω από το ζήτημα της καταστολής του Απελευθερωμένου Χώρου της Βίλας Ζωγράφου που προετοιμάζει η αριστερή δημοτική αρχή της περιοχής. Οι αντιδράσεις τόσο του κόσμου όσο και των οδηγών στην πλεοψηφία τους ήταν θετικές σε όλα τα ζητήματα που ανοίχτηκαν και μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχιση του αγώνα μας.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
 Βύρωνα, Παγκρατίου, Καισαριανής, Ζωγράφου